Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Je kent me toch

Pots, Leanne

Prijs: € 22,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

'Je kent me toch' van Leanne Pots is een heerlijke feelgoodroman van Nederlandse bodem en het tweede deel in de serie Weidse liefde.

Tessa zorgt in haar eentje voor dochtertje Fien en een relatie staat niet op haar wensenlijst. Als ze wordt gevraagd een open dag voor de brandweer te organiseren, komt ze daar oog in oog te staan met Jurre, de jongen op wie ze vroeger verliefd was - en die haar hart brak.

Jurre werkt als vrijwilliger bij de brandweer en ziet de samenwerking wel zitten. Ondertussen doet hij er alles aan zijn vroegere fout te herstellen. Maar om Tessa's hart te veroveren, moeten er eerst heel wat muren worden afgebroken... En daar is vergeving voor nodig

Het eerste deel van de serie is Ik red me wel. Dat was het debuut van Leanne Pots.

Productspecificaties
EAN : 9789029736053
Auteur(s) : Pots, Leanne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Populaire fictie
Reeks : Weidse liefde (2)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : April 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 304
Afmetingen : 215 x 140 x 28 mm
Gewicht : 442 gram
Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Heerlijke Nederlandse Feelgoed
Recensie door: Jannie

Je kent me toch' is duidelijk het tweede deel van de serie Weidse liefde, je herkent de omslag van het eerste deel 'Ik red me wel'. Ik kan niet wachten om erin te beginnen, ben benieuwd of het net zo lekker wegleest als het eerste deel. En uiteraard ben ik ook nieuwsgierig hoe het met de hoofdpersonen van het vorige boek gaat. Ik hoop ze zijdelings nog tegen te komen in dit boek.?In deel twee worden we meegenomen in het verhaal van Jurre en Tessa. Tessa kwamen we in deel één al tegen als alleenstaande moeder. In dit verhaal komt ze haar oude buurjongen Jurre weer tegen die ooit haar hart brak. Onverwachts moet ze met hem gaan samenwerken als ze voor haar werk een open dag moet organiseren bij de brandweer waar Jurre als vrijwillige brandweer werkt. Tessa is helemaal niet op zoek naar een relatie. Lukt het Jurre om haar hart te openen en haar te helpen het verleden achter zich te laten?Heerlijk geschreven, mooi om ook meegenomen te worden in verschillende relaties. Tussendoor krijgen we wijze lessen in herkenbare taferelen en gesprekjes. De omschrijving van de omgeving is goed weergegeven, in gedachten verplaats je je zo naar een kneuterig dorp aan de Regge in het mooie Twente.?Wat mij betreft zijn mijn verwachtingen van dit boek overtroffen, je wilt graag doorlezen om verder in het verhaal te komen en aan de andere kant kan het niet lang genoeg duren om heerlijk in dit boek op te gaan. Ik las mogelijkheden voor nog meer verhalen, ik kan niet wachten totdat deel drie van Weidse Liefde uit komt. ??Als je houdt van een feelgood roman met een nuchter Nederlands tintje dan is dit boek zeker een aanrader.