Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Perfecte match

Hedlund, Jody

Prijs: € 23,99
Voorraad#stock_type# onbekend
Ook verkrijgbaar als:
(1 beoordeling)
Delen:
Beschrijving

'De perfecte match' van Jody Hedlund is het eerste deel van De familie Shanahan-serie, waarin een Ierse koppelaar zijn best doet voordelige matches te vormen voor de verschillende gezinsleden.
In het eerste deel staat Finola Shanahan centraal.

Na de dood van haar zus heeft Finola besloten dat ze geen recht heeft op een eigen gezin. Liever vult ze haar dagen met zorgdragen voor immigranten in sloppenwijken. Als haar vader een Ierse koppelaar inschakelt, doet ze dan ook haar best al zijn koppelpogingen te saboteren. Haar trucjes mislukken echter en ze waagt een poging met Riley, een succesvolle wagenmaker uit St. Louis. Die ziet in een huwelijk met haar een kans om zijn carrière vooruit te helpen. Finola ziet dat niet zo zitten, maar wanneer er een epidemie uitbreekt, ontdekt ze dat een samenwerking met hem haar misschien ook wel dichter bij haar eigen dromen kan brengen.

In deze nieuwe serie, de familie Shanahan-serie, komen we veel sterke personages tegen.

Productspecificaties
EAN : 9789029736336
Auteur(s) : Hedlund, Jody
Taal : Nederlands
Onderwerp : Historische roman (populair)
Reeks : De familie Shanahan (1)
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Maart 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 336
Afmetingen : 215 x 140 x 25 mm
Gewicht : 381 gram
Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
Romantiek ten top
Recensie door: Koopman

"De perfecte match" is het 1ste deel over de familie Shanahan waarin de hoodfrol is weggelegd voor Finola. Zij is de oudste uit het gezin Shanahan. Aangezien haar vader traditioneel ingesteld is, wil hij ook dat Finola de eerste in het gezin is die gaat trouwen. Maar Finola zelf heeft hele andere ideeën waardoor zij de pogingen van de koppelaar keer op keer teniet doet. Totdat Riley in het spel komt. Hij doet haar hart in vuur en vlam staan. Maar desondanks blijft ze zich tegen haar gevoelens verzetten. Wanneer ze zich samen inzetten voor de arme en behoeftigen immigranten, groeien ze steeds dichter naar elkaar toe en leren ze elkaar beter kennen. Toch blijft Finola bij haar standpunt. Wanneer Riley ziek wordt, loopt de situatie uit de hand en lijkt het erop, dat er nog maar één oplossing is voor hen samen. Dit soepel te lezen verhaal is vooral heel romantisch. Helaas ontbreekt daardoor de diepgang. Wanneer je houdt van een verhaal waarin vooral de fysieke aantrekkingskracht aanbod komt en je niet teveel hoeft na te denken dan is dit prima leesvoer.