Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Al mijn geheimen

Austin, Lynn

Prijs: € 25,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Al mijn geheimen, het nieuwste boek van Lynn Austin, is weer een prachtige familiesage in de stijl van Lynn Austins meest verkochte boek, Eva's dochters.

In de familiesaga 'Al mijn geheimen' vertelt Lynn Austin het verhaal van drie vrouwen die op zoek zijn naar geluk in de tijd van de Gilded Age. Wanneer de man van Sylvia onverwacht overlijdt en haar niets nalaat van zijn grote fortuin, slikt Sylvia haar verdriet weg en doet ze er alles aan om haar dochter Addy te ontzien. Als ze een goede, rijke echtgenoot voor haar vindt, hoeft er misschien wel niets aan hun welgestelde leefstijl te veranderen.

Sylvia's schoonmoeder Junietta heeft echter een heel ander leven voor haar schoon- en kleindochter in gedachten. Een leven ver weg van de verwachtingen van de maatschappij.
Maar om deze droom een kans te geven, moeten Sylvia en Junietta eerst in het reine komen met hun pijnlijke verleden. Alleen door hun geheimen aan het licht te brengen, is er hoop op een toekomst die nog beter is dan ze ooit hebben durven dromen.

Bestel Al mijn geheimen via de website, of haal deze in de winkel, altijd ruim op voorraad bij het Boekpunt.

Over de auteur

Lynn Austin, zelf een groot familiemens, houdt ervan om verhalen te schrijven over families en familiegeschiedenissen. Voor haar verhalen duikt ze graag in haar eigen familiegeschiedenis. Van haar romans zijn in Nederland inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

Productspecificaties
EAN : 9789029736411
Auteur(s) : Austin, Lynn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Uitgever : KokBoekencentrum Fictie
Verschenen : Februari 2024
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 464
Afmetingen : 222 x 155 x 40 mm
Gewicht : 616 gram
Velden met een * zijn verplicht