Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Door misleiding

Tsarfati, Amir

Prijs: € 22,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Beschrijving

Het lang verwachte tweede deel in de serie van Nir Tavor door Amir Tsarfati en Steve Yohn Opnieuw een spannende christelijke thriller rond een Mossad agent over nucleaire misleiding.

De Mossad heeft de plannen van Iran ontdekt om onvindbare massavernietigingswapens Israël binnen te smokkelen. De klok tikt door en agenten Nir Tavor en Nicole le Roux kunnen niet snel genoeg handelen.

Nir en Nicole komen terecht in een wervelend complot van moord, spionage en undercoververkenningen, en vechten tegen de klok om deze dreiging in het Midden-Oosten te stoppen. Naarmate ze dichter bij het gevaar komen - en dichter bij elkaar - raken ze verstrikt in een dodelijk web van geheimen. Zullen ze hun eigen leven moeten opofferen om de levens van miljoenen te beschermen?

Geïnspireerd door echte gebeurtenissen, werkten auteurs Amir Tsarfati en Steve Yohn opnieuw samen voor dit spannende vervolg op de bestseller Operation Joktan. Gevuld met gevaar, romantiek en internationale intriges, laat deze Nir Tavor-thriller een op waarheid berustend adembenemend inzicht in de levens en de plichten van Mossad-agenten zien - en levert een verhaal dat je op het puntje van je stoel zal doen zitten.

Eerder verscheen in de Niv Tavor serie de thriller: operatie Joktan deel 1.

Productspecificaties
EAN : 9789064514142
Auteur(s) : Tsarfati, Amir
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Verschenen : Oktober 2023
Uitvoering : Ingenaaid
Conditie : Nieuw
Pagina's : 416
Velden met een * zijn verplicht