Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Actuele titels

voorraad onbekend
€ 23,99

In 'Tegenvuur' van Ryan Steck is marinier Matthew Redd in afwachting van een kritieke missie als hij langs de weg stopt om een vreemdeling te helpen. Uren later wordt hij na een black-out wakker en hoort dat zijn team is weggevaagd in een hinderlaag.

Redd herinnert zich niets en kan de mogelijkheid niet ontkennen dat hij op de een of andere manier verantwoordelijk is voor het informatielek dat leidde tot een bloedbad. Hij krijgt de schuld en moet het korps verlaten.

Terwijl hij zijn verlies onder ogen ziet, krijgt Redd een cryptische boodschap van zijn adoptievader, maar die brengt hem alleen maar verder in de problemen. Vastbesloten om de waarheid op te graven ontdekt Redd een duistere wereldwijde samenzwering.

Een christelijke geopolitieke thriller. Een debuut met hoog adrenalinegehalte!
Tegenvuur is het eerste deel in een 4-delige serie rondom Matthew Redd.

Ryan Steck is naast thrillerschrijver thrillerrecensent van zijn eigen blog The Real Book Spy en weet dus als geen ander waar een goede thriller aan dient te voldoen.

voorraad onbekend
€ 19,95
voorraad onbekend
€ 59,95

De opvolger van de Jongerenbijbel NBV, altijd uit voorraad leverbaar.
De NBV21 Jongerenbijbel is een zeer uitgebreide Jongerenbijbel bij de NBV21, met bijdragen die geschreven zijn door een interconfessioneel team van auteurs.
De Bijbel verschijnt in samenwerking met de jongerenorganisaties BEAM, HGJB, IJD, MOVE en WAY.

Deze nieuwe Jongerenbijbel helpt jongeren om zelf de Bijbel te lezen en de relevantie van dit boek te ontdekken voor hun eigen leven. De Jongerenbijbel bevat heel veel extra's, zoals themaroutes, personenpagina's en themapagina's. Daarmee is deze Jongerenbijbel bij de NBV21 een gids die je helpt om je mening te vormen over actuele thema's en te groeien in je geloof.

Daarom is deze Jongerenbijbel uniek:
- Bijbel met veel extra content, zoals themaroutes om je weg door de Bijbel te vinden en je te verdiepen in Bijbelse thema's.
- Met personenpagina's en themapagina's die aansluiten bij de leefwereld en (geloofs)vragen van jongeren.
- Geen pasklare antwoorden, maar handvatten om zelf op zoek te gaan.
- Bijdragen geschreven door een team van auteurs uit verschillende kerken in Nederland en Vlaanderen,

De inhoud van de Jongerenbijbel sluit aan bij de belevingswereld van jongeren vanaf ca 16 jaar.

De Jongerenbijbel wordt geleverd met een hoes met 6 unieke en eigentijdse covers: 1 standaardcover en 5 covers van verschillende jongerenorganisaties. Dankzij de flexibele band slaat de Bijbel goed open..

Specificatie: Afmeting ca 16x24cm, ca 1700 pagina's.

voorraad onbekend
€ 22,95
voorraad onbekend
€ 18,99
voorraad onbekend
€ 25,99

Al mijn geheimen, het nieuwste boek van Lynn Austin, is weer een prachtige familiesage in de stijl van Lynn Austins meest verkochte boek, Eva's dochters.

In de familiesaga 'Al mijn geheimen' vertelt Lynn Austin het verhaal van drie vrouwen die op zoek zijn naar geluk in de tijd van de Gilded Age. Wanneer de man van Sylvia onverwacht overlijdt en haar niets nalaat van zijn grote fortuin, slikt Sylvia haar verdriet weg en doet ze er alles aan om haar dochter Addy te ontzien. Als ze een goede, rijke echtgenoot voor haar vindt, hoeft er misschien wel niets aan hun welgestelde leefstijl te veranderen.

Sylvia's schoonmoeder Junietta heeft echter een heel ander leven voor haar schoon- en kleindochter in gedachten. Een leven ver weg van de verwachtingen van de maatschappij.
Maar om deze droom een kans te geven, moeten Sylvia en Junietta eerst in het reine komen met hun pijnlijke verleden. Alleen door hun geheimen aan het licht te brengen, is er hoop op een toekomst die nog beter is dan ze ooit hebben durven dromen.

Bestel Al mijn geheimen via de website, of haal deze in de winkel, altijd ruim op voorraad bij het Boekpunt.

Strijdvaardig Bijl, Anne van der
voorraad onbekend
€ 24,95
voorraad onbekend
€ 18,95
Terug naar toen Gijsbertsen, Gerald
voorraad onbekend
€ 19,99

De Razzia van Putten

Als Daan op weg naar het zwembad valt en in coma raakt, gaat hij 'terug' naar de Tweede Wereldoorlog en komt het verzet tegen. Wat hij dáár meemaakt, verbaast hem en anderen. Overleeft hij alles?

Daan valt met zijn fiets op weg naar het zwembad en raakt hierdoor in een coma. Als hij zijn ogen open doet, blijkt dat hij terug in de tijd is gegaan en beland is in de Tweede Wereldoorlog. Hij sluit zich aan bij het verzet van Putten tijdens de Razzia. Komt hij ooit nog terug in zijn tijd, of blijft hij bij het verzet en overleeft hij de oorlog?

voorraad onbekend
€ 23,99

'Wat ik je wil zeggen' van Courtney Walsh is het derde en laatste deel in de serie Terug naar het eiland.

Emma Woodson hoopt dat de straten van Nantucket en de charme van het familiehuis van haar overleden echtgenoot een nieuwe start zullen zijn voor haar en haar zoontje. En een droombaan in een kunstgalerie is nóg een stap op weg naar een nieuw leven.
Niets lijkt een hoopvolle toekomst in de weg te staan. Om het appartement boven haar garage op te knappen en te verhuren, schakelt ze de hulp in van de knappe Jameson. Maar die draagt een groot geheim met zich mee dat alles wat ze heeft opgebouwd op losse schroeven kan zetten.

De eerdere delen uit de serie zijn Neem me met je mee en Ik ziek je bij de vuurtoren.

Babybijbel liedjesboek Oranje, Corien en Marieke ten Berge
voorraad onbekend
€ 14,95
voorraad onbekend
€ 34,99