Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Levertijd, verzenden en retourneren

Levertijd, verzenden en retourneren

Levertijd
Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Meestal verzenden we dezelfde werkdag al, mits het artikel op voorraad is. Als dat niet het geval is wordt dit voor u besteld. We zullen u dan d.m.v. een mailtje op de hoogte houden van de verwachte levertijd.

Verzendkosten
• Gratis verzending bij bestellingen onder € 40,00
• Verzendkosten binnen Nederland € 2,95, bij besteding boven € 40,00
Eventueel kunnen we uw bestelling in uitzonderlijke gevallen gratis bij u bezorgen in Putten. Neem daarvoor contact met ons op om te overleggen.

Afhalen
Wilt u uw bestelling bij ons afhalen? Kies dan bij de leveringswijze voor de optie 'afhalen'.

Retourneren
Elke bestelling die wordt gedaan, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat u toch niet tevreden bent. Dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om uw product te retourneren.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Neemt u in dat geval via de mail contact met ons op.
Het Boekpunt is gerechtigd de waardevermindering van het product in mindering te brengen op de terug te betalen bedragen, voor zover die waardevermindering het gevolg is van gebruik door de klant dat verder gaat dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.
De kosten van retourzending komen voor rekening van de klant.
Zodra uw retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 dagen terug op uw bankrekening.