Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Recensies

32 recensies geschreven
pagina 1 van 4
Mirella's keus Zoeteman, Thea
voorraad onbekend
€ 19,50
Mirella's keus
Geschreven door Emma op 8 december 2023

Super mooi en leuk boek.Ook wel een beetje!!Raad het je aan

Alles heeft zijn tijd Marijke A. Deege
voorraad onbekend
€ 35,-
ALLES HEEFT ZIJN TIJD
Geschreven door mr. Arie Slob, Noordeloos op 2 oktober 2023

Het is een eer voor mij om Marijke A.Deege al lang te kennen en haar geliefde Marcus Ravenswaaij gekend te hebben. Steeds weer onder de indruk van hun kennis op velerlei terrein, maar vooral van hun manier van vertellen. De eerdere boeken van Marijke had ik al gelezen, waaronder haar biografie Marcus Ravenswaaij, beeldhouwer van nature, adembenemend.En toen had ik onlangs haar levensverhaal in een prachtig uitgevoerd boek in handen. Na het boek waarin ik bezig was te hebben uitgelezen, ben ik er direct in begonnen. Het was lastig om niet langer dan 01.00 uur per dag erin te lezen, een afspraak die ik met mezelf maakte. Alleen de titel al Alles heeft zijn tijd, zo van toepassing en zijn oorsprong vindend in het Bijbelboek Prediker.Bijzonder knap hoe ze in deze autobiografie haar leven en het kunstenaarsleven met Marcus samenvatte in ruim 400 pagina's verluchtigd met zwartwit foto's en kleurenfoto's van haar beelden. Het verhaal werd nog completer, toen ik Marijke 30-09-2023 mocht interviewen voor onze lokale omroep Klokradio, ze bleek nog lang niet uitverteld te zijn.mr Arie Slob

Harteklop van de Rabbi Manning, Brennan
voorraad onbekend
€ 14,95
Harteklop van de Rabbi
Geschreven door Inge op 22 september 2023

In dit boekje mag je proeven van de liefde die God voor je heeft. Zijn genade is zo groot. Tijdens het lezen word je opgebouwd door Zijn genade voor jou!

Kinga bán Bakker, Johan
voorraad onbekend
€ 24,99
Kinga Bán
Geschreven door Inge op 22 september 2023

Een prachtig boek dat een bijzondere inkijk geeft in het leven van Kinga, van haar jeugd tot haar sterven. Haar vertrouwen op God, haar kwetsbaarheid, haar vragen, processen, etc.

voorraad onbekend
€ 16,99
Spannend verhaal
Geschreven door Tim A op 16 augustus 2023

Onze kleine was onder de indruk van het spannende verhaal! Zeker een aanrader!

voorraad onbekend
€ 16,99
Mega leuk boek
Geschreven door Maike op 15 augustus 2023

Goed te begrijpen, leuke plaatjes, informatief. Een echte aanrader!

Het Poolse Huisje Natalja Piechowiak
voorraad onbekend
€ 21,95
Het Poolse Huisje
Geschreven door Gerrie Makkink op 8 augustus 2023

Ik heb het in een keer uitgelezen, Het huisje kan voelen,zien en genieten. Het wordt in een Poolse winkel uitgekozen en verstuurd naar de ouders van de koopster.. je leeft mee met wat het huisje mee maakt onderweg. het huisje wordt door een postbusje bezorgd in Nederland op de boerderij bij lieve mensen, waar ooit ook mijn wiegje stond

voorraad onbekend
€ 16,99
Een meeslepend avontuur!
Geschreven door Tim Van der kracht op 8 augustus 2023

Een prachtig geïllustreerd en meeslepend verhaal over een leuke en slimme beer. Een aanrader voor de jonge onderzoeker!

Lijken liegen niet Olivier van Os
voorraad onbekend
€ 21,50
Lijken liegen niet
Geschreven door Floor van der wijk op 7 augustus 2023

Mijn 16-jarige zelf had dit boek sowieso 5 sterren gegeven. Het leest gemakkelijk, is superspannend en neemt je lekker mee in de wereld van high school, vriendinnen en jongens. Vanaf het begin af aan was ik theorieën aan het bedenken over 'onbekend'. Ik probeerde in het hoofd van de schrijver te kruipen om hem door te krijgen: 'Ah hij laat nu … verdacht lijken, dan is het dus niet … maar …'. De schrijver heeft dit goed gedaan, ik zat er steeds net naast. Dit is zo'n soort boek waarbij ik, na een spannend hoofdstuk gelezen te hebben, even de eerste bladzijde van het nieuwe hoofdstuk scan om vervolgens ineens weer een hoofdstuk verder te zijn.Wat mij betreft had het boek best wat dikker mogen zijn, met meer ruimte voor side characters, de persoonlijke verhalen van de personages, onderlinge relaties en het 'gewone leven' zoals high school en jongensdrama. Maar ik begrijp ook dat hierin keuzes gemaakt moeten worden :).

voorraad onbekend
€ 17,99
Gelachen!
Geschreven door Sonja Bruining op 3 augustus 2023

Komische verhalen! Makkelijk leesbaar! Korte verhalen! Bijzonder om een kijkje in de keuken te mogen nemen van de röntgen. Toch vaak een mysterieuze afdeling waar je weinig over hoort!Gelachen om de verhalen! Ook nog eens waargebeurd!